Garage Koppers

Diensten: APK

APK

Is het tijd voor een APK’tje? Dan bent u bij Garage Koppers aan het juiste adres. Eens per jaar moet een auto gecontroleerd worden voor de veiligheid van de auto. Dit is een verplichte keuring om te kijken of de auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen. Om aan deze eisen te blijven voldoen moet de auto jaarlijks gekeurd worden. Maak dan gerust een afspraak of kom een keertje langs zodat ook uw auto op tijd gekeurd kan worden. Wij helpen u graag verder.

Waar wordt naar gekeken tijdens een APK?

Garage Koppers laat de auto nakijken op dezelfde eisen waar auto’s op gecheckt wordt als in heel Europa. Hier zijn verplichte richtlijnen voor in Europa. Als eerst en wellicht het belangrijkste zal er gekeken worden naar de veiligheid van de auto in het verkeer. Hier hoort bijvoorbeeld het nakijken van stuurrichting, banden, remmen en schokdempers bij. Vervolgens zal de auto nagekeken worden op milieueisen. Hier zal er gekeken worden naar de uitstoot van uitlaatgassen van de auto. Als laatst zal de auto nagekeken worden op registratie, hierbij wordt gekeken naar de kilometerstand, brandstof die gebruikt is en het identificatienummer. 

Over het algemeen wordt er naar de basisprincipes van de auto gekeken tijdens een Apk-keuring. Mocht er iets mis zijn met de auto kunt u altijd langs komen of een afspraak inplannen. 

Waarom Garage Koppers?

Een familie bedrijf die sinds 1925 transparante service voorop stelt. Grage Koppers bestaat uit een vast team van 5 personen met jaren aan ervaring. Wij streven er naar om altijd dezelfde kwaliteit en service te blijven verlenen die u van ons gewend bent. In ons familie bedrijf bent u altijd welkom, kom gerust een keertje langs of maak een afspraak.

Contact